T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
MUĞLA / FETHİYE - Karaçulha İlkokulu

Yusuf Göksal' dan Veda Mesajı

             Okul müdürümüz Yusuf Göksal'ın veda mesajıdır.

                   “YÖRÜKLER DİYARI KARAÇULHA’YA VE GÜZEL İNSANLARA VEDA…

 

       Yaklaşık yedi yıldır  büyük bir istek ve heyecanla başladığım görevimden, yer değiştirme dönemi geldiği için ayrılıyorum. Bu süreçte bizlere emanet edilen yavrularımız için elimizden gelen tüm gayretleri sarf ettiğimizi bilmenizi isterim.

       Yaptığımız çalışmalar, öğretmenlerimizin samimi gayretleri ve sizlerin büyük destekleri, öğrencilerimizin emekleri sayesinde, koyulan her hedefin üstünde bir sonuç almayı Rabbim bizlere nasip etti. İnanıyorum ve biliyorum ki sizlerin desteği, öğrencilerimizin gayreti olduğu müddetçe Fethiye’nin ilk okullarından olan Karaçulha İlkokulu ve Ortaokulu’nda geleneğimizdeki başarımız devam edecektir. 

       Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın ufkunu açmak adına  bu süre içinde öğretmenlerimiz, velilerimiz, esnaflarımız, derneklerimiz ve mahallemizin büyükleri ile gönül gönüle , el ele  , omuz omuza vererek ; huzurlu, etkin, aktif ve başarılı bir yedi yılı geride bıraktığımızı düşünüyorum . Kültürümüzün en göze çarpan unsurlarından dayanışma ve imecenin görev yaptığım süre içinde tüm halkımız ile yaşadığımı belirtmek isterim. Burada Anadolu insanının gönlüne girince tüm yolların açıldığını bir kez daha gördüm ve yaşadım. Halkımızın bu özelliği okul müdürü olarak her işte daha aktif ve çocuklarımızın önünü açmak için çabamızın artmasına vesile olmuştur. Emeği geçen herkese bir kez daha şükranlarımı sunuyorum. Ebediyete intikal etmiş başta Hanife MALPINAR olmak üzere tüm velilerimizi ,mahalle sakinlerini rahmetle yadediyorum.

      Nasıl başladığınızdan ziyade  nasıl bitirdiğiniz daha önemlidir. Bugün , Karaçulha Anaokulu İlkokulu ve Ortaokul hizmet dönemimi bitirirken  yeri doldurulamaz muhabbet  ve dostluklar ile ayrılıyorum. Bu  duygular geleceğe dair umutların dahada filizlenmesine vesile olmasını temenni ediyorum.

     İnşallah yeni görev yerim Çatalarık İlkokulu-Ortaokulunda tıpkı sizler gibi güler yüzlü, samimi ve iyi yürekli çalışma arkadaşları ve dostlarla karşılaşırız.

     Bu süre zarfında istemeyerek de olsa üzdüklerimiz, kırdıklarımız var ise hepinizden helallik istiyorum. Benden yana var ise hakkım herkese sonuna kadar helal olsun...

     Bu güzel mahallede güzel kalpli  insanlarda  hoş bir sadâ  ve dua ile hatırlanmak ümidiyle...

     Allah’a emanet olun. Kalın sağlıcakla...”

 

                                                                                                          Yusuf GÖKSAL      

 

     

02-08-202302-08-202302-08-202302-08-202302-08-202302-08-202302-08-202302-08-202302-08-202302-08-2023
Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 02.08.2023 - Güncelleme: 02.08.2023 13:30 - Görüntülenme: 165
  Beğen | 0  kişi beğendi