MUĞLA / FETHİYE - Karaçulha İlkokulu

Neşeli Tıkırtılar E-Twinning

NEŞELİ  TIKIRTILAR

Kuruculuğunu   okulumuz adına      okulöncesi  öğretmeni  Fatma Betül   ÇETİN 'in yaptığı    Neşeli Tıkırtılar     e - Twinning   projesi  ile ilgili  etkinlikleri   öğrencileriyle  yapmaya devam ediyor.

Projenin amacı  okulöncesi  çocukların doğa da bulunan ahşap parçaları ile harmanlaşmış öğretim yöntemini kullanarak sınıf içi ve açık havada sanat, müzik, oyun, fen vb. çalışmalarını kapsamaktadır. Projede yapılan çalışmalar sürdürülebilir bir dünya bilinci kazandırmak için geri dönüşüm malzemeleri kullanılacaktır

Neşeli Tıkırtılar    projesi  ile  öğrencilerin  ;

Doğada bulunan malzemeler hakkında farkındalık kazanmalarını sağlamak  ,ağacın önemi, doğanın sürdürülebilirliği ilgili bilgiler edinmelerini sağlamak  ,kullanılmayan ahşap materyaller ile eğitim materyali tasarlama, üç boyutlu ve analitik düşünme becerileri kazanmalarını sağlamak  ,öğrencilerde iş birliği içinde çalışmayı teşvik edecek ve farklı öğrencilerle tanışarak sosyal becerilerini geliştirmeleri sağlamak , öğrencilerimizin dijital verileri kavrama , web2 araçlarını kullanma becerileri kazanmalarını sağlamak gibi   hedefler  amaçlanmıştır.

17-04-202217-04-202217-04-202217-04-202217-04-202217-04-2022
Yayın: 17.04.2022 - Güncelleme: 17.04.2022 18:54 - Görüntülenme: 235