MUĞLA / FETHİYE - Karaçulha İlkokulu

Kadromuzda Değişiklikler

Okulumuz kadrosunda değişiklikler olmuştur. Yedi yıldır okulumuz müdürlük görevini sürdüren Yusuf Göksal ve müdür yardımcımız Fatih Tümen görev süreleri dolmak üzere okulumuzdaki görevlerinden ayrılmışlardır. Yusuf Göksal Çatalarık İlkokulu ve Ortaokulu müdürlüğüne, Fatih Tümen Şehit Mustafa Gökdal İlkokulu müdür yardımcılığı görevine atanmışlar olup, yöneticilerimize okulumuza vermiş oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür eder, yeni görev yerlerinde başarılar dileriz.

Okulumuz müdürlüğüne daha önce Karagedik İlkokulu-Ortaokulu müdürlüğü görevini ve aynı zamanda Seydikemer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevini gerçekleştiren İlkay ŞUMUR, daha önce ortaokulumuzda müdür yardımcılığı görevini gerçekleştiren Murat Eren okulumuz müdür yardımcılığı görevine getirilmişlerdir. Okul müdürümüz İlkay Şumur halen Seydikemer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevini sürdürkmekte olduğu için Ortaokul müdür yardımcımız Mahmut Can okulumuz müdürlük görevini sürdürecektir. İlkay Şumur, Mahmut Can ve Murat Eren' e hoşgeldiniz diyor ve yeni görevlerinde başarılar diliyoruz.

Yayın: 02.08.2023 - Güncelleme: 19.08.2023 16:56 - Görüntülenme: 166